ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φυσικά! Το leasing γλυτώνει χρόνο και χρήμα και στους ιδιώτες πλέον.

Στην επιλογή leasing με υπηρεσίες, η Motorlease αναλαμβάνει:

 1. την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή σε συνεργαζόμενα συνεργεία
 2. την αλλαγή των ελαστικών -από φυσιολογική φθορά- στα προκαθορισμένα χιλιόμετρα
 3. την ασφαλιστική κάλυψη (μικτή, πυρός, κρυστάλλων)
 4. την οδική βοήθεια
 5. τα τέλη κυκλοφορίας, όπου αυτά υφίστανται.

Τα μισθώματα που καταβάλλεις στη Motorlease συμπεριλαμβάνονται, στο σύνολό τους, στα έξοδα της εταιρείας σου και μειώνουν τα έσοδα που εμφανίζεις. Στα έξοδα συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ που καταβάλλεις. Δεν συμψηφίζεται όμως παρά μόνο στα οχήματα με άδεια επαγγελματικού.

Εάν δεν είσαι σίγουρος για ποιο διάστημα θέλεις να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου, προτείνουμε να επιλέξεις το ευέλικτο πρόγραμμά μας που σού επιτρέπει να αλλάξεις το αυτοκίνητό σου όποτε εσύ το επιθυμείς.

Φυσικά. Με τη λήξη της σύμβασής σου μπορείς να ζητήσεις να αγοράσεις το αυτοκίνητό σου στην υπολειμματική του αξία.  Εάν έχεις το ευέλικτο πρόγραμμα leasing μπορείς και νωρίτερα.

Ρώτησέ μας για όλα τα πιθανά σενάρια. Μπορείς να επιλέξεις τη μίσθωση με εξαγορά κλειδώνοντας την τιμή στην οποία θα μπορείς να το εξαγοράσεις στη λήξη της μίσθωσης. Σε αυτή την περίπτωση όμως το μίσθωμα διαμορφώνεται λίγο υψηλότερα συγκριτικά με ένα συμβόλαιο χωρίς εξαγορά.

Εννοείται. Το site της Motorlease προσφέρει πολλές εναλλακτικές προτάσεις για leasing. Αν δεν σε καλύπτει κάποια από αυτές, μπορείς να μας πεις εσύ ποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει και εμείς να σου κάνουμε προσφορά leasing για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Στη Motorlease αναλαμβάνουμε και την ανταλλαγή του αυτοκινήτου που έχεις και δεν χρειάζεσαι πια. Μπορείς να μας φέρεις το αυτοκίνητό σου να το εκτιμήσουμε και να πάρεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο με leasing. Εμείς θα σου δώσουμε την αξία του αυτοκινήτου που θα συμφωνήσουμε μαζί ως προκαταβολή (χωρίς καμία εκταμίευση από τη μεριά σου) κι έτσι το μίσθωμά σου, για το καινούργιο σου αυτοκίνητο, θα μειωθεί.

Βεβαίως. Αρκεί να μας ενημερώσεις για να εκδώσουμε πράσινη κάρτα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσεις το λιγότερο 3-4 εργάσιμες ημέρες νωρίτερα από το ταξίδι σου.

Φυσικά. Η Motorlease μπορεί να μισθώσει φορτηγά μόνο μέχρι 3,5 τόνους.

Η Motorlease δεν σε αφήνει ποτέ χωρίς αυτοκίνητο. Μπορείς να μισθώσεις όχημα pre-delivery από τον στόλο μας μέχρι να έρθει το δικό σου με πολύ προνομιακό μίσθωμα πολύ χαμηλότερο του rent a car.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις του οχήματός σου περιλαμβάνουν:

 • Αστική Ευθύνη προς τρίτους (Υλικές ζημίες – Σωματικές βλάβες) μέχρι τα εκάστοτε οριζόμενα από τον Νόμο ποσά
 • Ολική κλοπή (σε περίπτωση ολικής καταστροφής το αυτοκίνητο θα αντικαθίσταται με άλλο, αντίστοιχου τύπου και ηλικίας)
 • Μερική κλοπή
 • Φωτιά (σε περίπτωση ολικής καταστροφής το αυτοκίνητο θα αντικαθίσταται με άλλο, αντίστοιχου τύπου και ηλικίας)
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Φυσικά φαινόμενα
 • Θραύση κρυστάλλων
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Ίδιες ζημίες με ποσό συμμετοχής (μικτή με απαλλαγή)
 • Ασφάλιση για μεταφορά σε πλοίο

Οι όποιες πιθανές διαφοροποιήσεις στις Ασφαλιστικές Καλύψεις αναφέρονται εγγράφως στο Συμφωνητικό Μίσθωσης.

Δεν καλύπτονται ασφαλιστικά:

-Τα μεμονωμένα χτυπήματα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου

-Οι καταστροφές, φθορές, βλάβες ελαστικών, τροχών και λοιπών μερών που προκαλούνται λόγω οδήγησης σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, λόγω κακής χρήσης (π.χ. ανέβασμα πεζοδρομίου) ή υπερβολικής καταπόνησης ή υπερθαίρμανσης (π.χ. drifting)*

-Oι ζημιές ή φθορές εκτός της συνήθους χρήσης, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (ταπετσαρίες, ταμπλό κλπ)

-Οι ζημιές ή φθορές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο, όταν αυτό μεταφέρεται από πλοία ή τρένα

-H ρυμούλκηση τροχόσπιτου ή τρέιλερ. Αν σκοπεύεις σε μια τέτοια χρήση, είναι φυσικά δυνατή, μέσω ειδικής ασφάλισης, το κόστος της οποίας σε επιβαρύνει

– Η οδήγηση του αυτοκινήτου από μη εξουσιοδοτημένα άτομα

Τα αυτοκίνητα μάς ειδοποιούν όταν χρειάζονται φροντίδα. Εσύ απλά:
α. ενημερώνεσαι για τη διαδικασία φροντίδας οχήματος εδώ.
β. στέλνεις email στο aftersales@motorlease.gr μόλις ανάψει η ένδειξη στο ταμπλό σου για να μας ενημερώσεις

Σημείωση: Συνήθως το αυτοκίνητο με συμβατικό κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου χρειάζεται συντήρηση μετά το 1ο έτος χρήσης, σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Στη Motorlease επιλέγουμε συγκεκριμένα συνεργεία που έχουν περάσει από τους αυστηρούς ελέγχους μας και με τα οποία έχουμε συνάψει συμφωνία για την ορθή συντήρηση του αυτοκινήτου σου. Για τη δική σου διευκόλυνση διαθέτουμε υπηρεσία pick up και delivery από και προς το σημείο που επιθυμείς.

Η αλλαγή ελαστικών προβλέπεται λόγω φυσιολογικής φθοράς. Είναι συνήθως απαραίτητη κάθε 45Κ χιλιόμετρα. Η υπηρεσία αυτή καλύπτεται από εμάς και μόνο σε συνεργαζόμενα συνεργεία με τη Motorlease. Χρειάζεται απλά μια ενημέρωση με email στο aftersales@motorlease.gr.

Τα αυτοκίνητα περνάνε από έλεγχο ΚΤΕΟ μετά από τα 4 πρώτα χρόνια ζωής τους και κάθε 2 χρόνια μετέπειτα. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στις παροχές μίσθωσης και είναι υποχρέωση του μισθωτή.

Συστήνουμε να ελέγχεις τη στάθμη λαδιού του αυτοκινήτου σου και να μην αγνοείς τυχόν θορύβους ή ενδείξεις που εμφανίζονται στο ταμπλό.
Συστήνουμε να προμηθεύεσαι καύσιμα, κατά προτίμηση από βενζινάδικα που σου είναι «γνωστά».
Αν είσαι κάτοχος ενός σύγχρονου diesel αυτοκίνητου σίγουρα γνωρίζεις ότι δίπλα στην υποδοχή πλήρωσης καυσίμου υπάρχει άλλη μία οπή. Είναι το σημείο όπου συμπληρώνουμε το AdBlue, το υγρό που συμβάλλει στη μείωση εκπομπών οξειδίων του αζώτου. Είναι σημαντικό λοιπόν να προσθέτεις AdBlue όποτε αυτό απαιτείται.

Μόλις δεις να ανάβει η φωτεινή ένδειξη στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου που προτρέπει σε service, στέλνεις άμεσα email στο aftersales@motorlease.gr, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για τον προγραμματισμό του ραντεβού σου, αναφέροντας:
α. τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου
β. τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, καθώς και
γ. τις παρατηρήσεις / επισημάνσεις σου για το αυτοκίνητο που θα ήθελες να ελεγχθούν από το συνεργείο.

Οι Ασφαλιστικές Καλύψεις του οχήματός σου περιλαμβάνουν:

 • Αστική Ευθύνη προς τρίτους (Υλικές ζημίες – Σωματικές βλάβες) μέχρι τα εκάστοτε οριζόμενα από τον Νόμο, ποσά
 • Ολική κλοπή (σε περίπτωση ολικής καταστροφής το αυτοκίνητο θα αντικαθίσταται με άλλο, αντίστοιχου τύπου και ηλικίας)
 • Μερική κλοπή
 • Φωτιά (σε περίπτωση ολικής καταστροφής το αυτοκίνητο θα αντικαθίσταται με άλλο, αντίστοιχου τύπου και ηλικίας)
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Φυσικά φαινόμενα
 • Θραύση κρυστάλλων
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Ίδιες ζημίες με ποσό συμμετοχής (μικτή με απαλλαγή)
 • Ασφάλιση για μεταφορά σε πλοίο
  Οι όποιες πιθανές διαφοροποιήσεις στις Ασφαλιστικές Καλύψεις αναφέρονται εγγράφως στο Συμφωνητικό Μίσθωσης.

Τι δεν μου καλύπτει;

-Τα μεμονωμένα χτυπήματα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου

-Τις καταστροφές, φθορές, βλάβες ελαστικών, τροχών και λοιπών μερών που προκαλούνται λόγω οδήγησης σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους ή λόγω κακής χρήσης (π.χ. ανέβασμα πεζοδρομίου) ή υπερβολικής καταπόνησης ή υπερθέρμανσης (π.χ. drifting)*

-Τις ζημιές ή φθορές εκτός της συνήθους χρήσης, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (ταπετσαρίες, ταμπλό κλπ)

-Τις ζημιές ή φθορές που προκαλούνται στο αυτοκίνητο, όταν αυτό μεταφέρεται από πλοία ή τρένα

-Τη ρυμούλκηση τροχόσπιτου ή τρέιλερ. Αν σκοπεύεις σε μια τέτοια χρήση, είναι φυσικά δυνατή, μέσω ειδικής ασφάλισης, το κόστος της οποίας σε επιβαρύνει

-Την οδήγηση του αυτοκινήτου από μη εξουσιοδοτημένα άτομα

H Μοtorlease, ως εκμισθώτρια εταιρεία, αναλαμβάνει την πλήρη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, στα προβλεπόμενα τακτά χρονικά διαστήματα, με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή και με το συνολικό κόστος (ανταλλακτικά / εργασία) να βαρύνει την ίδια.

Η Μοtorlease σου παρέχει πλήρη Οδική Βοήθεια με Πανελλαδική Κάλυψη, 24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο, μέσω της αξιόπιστης εταιρείας Europe Assistance. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου λόγω μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος, απλώς ενημερώνεις την Europe Assistance στο 18112 ή στο τηλ. 210 8096100 και οι σύμβουλοί μας θα χαρούν να σε κατευθύνουν. Γρήγορα, με ασφάλεια χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Επίσης, σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σου, η Μοtorlease σουπαρέχει όχημα αντικατάστασης, αντίστοιχου τύπου με αυτό της χρονομίσθωσης.

Με τη Μοtorlease μπορείς να είσαι βέβαιος πως δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς αυτοκίνητο – ακόμα και σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης θα είναι πάντα διαθέσιμο για σένα.

Πιθανά το αυτοκίνητο αντικατάστασης να μην είναι ίδιου τύπου με το αυτοκίνητο σου. Ωστόσο, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα τέλη κυκλοφορίας αποτελούν μέρος του μισθώματος.

Στη Μοtorlease έχουμε προβλέψει και για την αλλαγή των ελαστικών, σε προκαθορισμένα χιλιομετρικά διαστήματα και λόγω φυσιολογικής φθοράς. Προϋπόθεση είναι να γίνει η αλλαγή σε συνεργεία που συνεργαζόμαστε.

Τυχόν καταστροφές, φθορές ή βλάβες που μπορεί να προκληθούν στα ελαστικά ή τους τροχούς λόγω οδήγησης σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, λόγω κακής χρήσης (π.χ. άτσαλα ανεβάσματα σε πεζοδρόμια), υπερθέρμανσης (drifting, άσκοπα σπιναρίσματα) ή απότομης μείωσης του πέλματος των ελαστικών (λόγω χαμηλών πιέσεων) βαρύνουν τον μισθωτή.

Σύμφωνα με τη νέα υπουργική οδηγία αναφορικά με την υποχρέωση των οδηγών να εφοδιάζουν τα οχήματά τους με αντιολισθητικά μέσα, έχουμε αποστείλει σε όλους τους πελάτες μας ενημερωτικό ηλεκτρονικό (email) μήνυμα. Σε αυτό αναφέρεται η δυνατότητα προμήθειας των αντιολισθητικών μέσων (χιονοκουβέρτες) από τα γραφεία της εταιρείας μας.
Αν έχεις εκμισθώσει αυτοκίνητο από τη Motorlease και επιθυμείς να παραλάβεις τις χιονοκουβέρτες για το χειμώνα 2022-2023, παρακαλούμε εκτύπωσε, συμπλήρωσε, υπόγραψε και στείλε την Αίτηση Παραγγελίας (πάτησε εδώ) στο .
Η παραλαβή γίνεται κατόπιν ραντεβού και εξόφλησης της παραγγελίας από τα γραφεία μας, Λεωφ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Φυσικά. Και φαίνεται ότι ο καλύτερος χώρος για αυτήν τη δουλειά, είναι ένα γκαράζ. Όμως ακόμα και σε πολυκατοικία, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση για φορτιστή (πχ στην πιλοτή). Το βασικό και απαραίτητο είναι να υπάρχει σταθερή θέση στάθμευσης.

Υπάρχουν συνήθως τρεις τύποι φόρτισης:   
α. Αργός τύπος από μια απλή οικιακή πρίζα. Δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση, αλλά απαιτείται έλεγχος από ηλεκτρολόγο για τις δυνατότητες της πρίζας που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και για την ασφάλεια στον πίνακα.
β. Γρήγορος τύπος οικιακής φόρτισης με Wallbox. Είναι η ειδική συσκευή που παρέχεται ως έξτρα εξάρτημα του αυτοκινήτου (ή ως ξεχωριστή αγορά). Απαιτεί  εγκατάσταση από ηλεκτρολόγο και μπορεί να φορτίζει το αυτοκίνητο με μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερη ισχύ στον μισό περίπου χρόνο από την αργή φόρτιση.
γ. Ταχυφόρτιση, σε διάφορα δημόσια εγκατεστημένα σημεία φόρτισης. Π.Χ. δημοτικά πάρκινγκ, ξενοδοχεία, εθνικές οδοί, βενζινάδικα, κ.λπ.

Θεωρητικά, όχι. Η χρήση του φορτιστή του σπιτιού σου, γίνεται με την κάρτα φόρτισής σου. Άλλη κάρτα φόρτισης πέρα από τη δική σου δεν θα γίνει δεκτή.

Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από τον τύπο φόρτισης που θα χρησιμοποιήσεις και τη χωρητικότητα της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Πολύ γενικά όμως, για μια φόρτιση από το μηδέν (0), στην αργή φόρτιση θέλεις συνήθως από 10 ώρες και πάνω, στη γρήγορη, από 3-7 ώρες και με ταχυφόρτιση από 30-60 λεπτά για φόρτιση έως το 80%.

Σημείωση: καθώς δεν απαιτείται καθημερινή φόρτιση αφού τα ημερήσια χιλιόμετρα που χρειαζόμαστε είναι συνήθως πολύ λιγότερα από την αυτονομία του οχήματος, ο χρόνος φόρτισης είναι τελικά πολύ μικρότερος.

Επίσημα (από τις αντιπροσωπίες) περνάνε περιοδικό έλεγχο όπως τα συμβατικά οχήματα, ανά κάποια χιλιόμετρα, όμως οι περισσότεροι έλεγχοι είναι οπτικοί και διαγνωστικοί.

Εάν ένα ηλεκτρικό όχημα πρέπει να μείνει σταθμευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ένα επίπεδο φόρτισης μεταξύ 30% και 50% φορτίζοντάς το ανά διαστήματα. Επίσης καλό θα είναι να είναι σταθμευμένο σε ένα δροσερό ή σκιερό μέρος το καλοκαίρι ή σε ένα γκαράζ τον χειμώνα.

Υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας που προστατεύουν και το όχημα και τα καλώδια της φόρτισης άρα μπορείς να φορτίσεις και σε τέτοιες συνθήκες. Πρέπει όμως κι εσύ να πειθαρχήσεις σε γενικούς κανόνες ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. όχι ‘ελεύθερες’ μπαλαντέζες).

Συμβαίνει συχνά. Αν δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, τα υπόλοιπα είναι θέμα απλών διαδικασιών.

Να θυμάσαι:
Μην αναγνωρίσεις καμία απαίτηση τρίτων. Μην δώσεις χρήματα σε άλλον και μην υπογράψεις οποιοδήποτε έγγραφο.

Τι άλλο πρέπει να κάνεις;
Οδήγησε το αυτοκίνητό σου μόνο εάν είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές. Διαφορετικά επικοινώνησε με την Οδική Βοήθεια*  και μετάφερε το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της Motorlease.

*Για την οδική βοήθεια, η Motorlease συνεργάζεται με την GROUPAMA Ασφαλιστική, την πρωτοπόρο εταιρεία φροντίδας και παροχής βοήθειας για πάνω από 50 χρόνια.

Συμπλήρωσε -σε κάθε περίπτωση- τη Δήλωση Ατυχήματος και στείλε τη, στο Τμήμα Ζημιών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aftersales@motorlease.gr

Σε περίπτωση ζημιάς του οχήματός σου ή τροχαίου, καλείς, για την ανταλλαγή στοιχείων, τη Φροντίδα Ατυχήματος της Mondial ,  στο 2103295111 ή μέσω της εφαρμογής Groupama Road Help

*Για τη φροντίδα ατυχήματος, η Motorlease συνεργάζεται με τη Groupama Ασφαλιστική & την Mondial, μία εταιρεία που έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μία σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής.

Εννοείται, πως όχι. Η Motorlease θα φροντίσει να αντικαταστήσει το αυτοκίνητό σoυ σε περίπτωση ατυχήματος ή και βλάβης.

Αν διαπιστώσεις πως το αυτοκίνητό σου έχει κλαπεί, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

• Επικοινωνείς αμέσως με το Τμήμα Ζημιών της Motorlease στο +30 210 6897100 για να αναφέρεις λεπτομερώς το συμβάν

• Είναι απαραίτητη η καταγραφή και δήλωση της κλοπής στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαπιστώθηκε η κλοπή

• Ζητάς αντίγραφο της αναφοράς σου από την αστυνομία

• Δηλώνεις, εγγράφως, εντός 24ώρου το συμβάν στη Motorlease. Παραδίδεις το κλειδί και αντίγραφο της αναφοράς από το Α.Τ. αυτοπροσώπως.

 1. Οικονομία: Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Motorlease θα τα βρείτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Στη Μotorlease παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω τραπέζης, με γράμματα (χωρίς τράπεζα) και με δυνατότητα μίσθωσης με εξαγορά.
 2. Μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων: Η Motorlease προσφέρει μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, οπότε μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και τον προϋπολογισμό σου. Μπορείς να επισκεφτείς την έκθεση μεταχειρισμένων οχημάτων της Motorlease στην Λεωφ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό.
 3. Ιστορικό σέρβις: Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της εταιρείας μας διαθέτουν πλήρες ιστορικό service.
 4. Ατρακάριστο: Η πλειονότητα των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων της εταιρείας μας είναι ατρακάριστα στα δομικά σημεία του οχήματος. Παρέχονται επίσης, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε περίπτωση που ένα όχημα διαπιστωθεί ότι είναι τρακαρισμένο.
 5. Πιστοποιημένα χιλιόμετρα: Τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα των αυτοκινήτων μας είναι πραγματικά και πιστοποιούνται από το ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου αλλά και με πιστοποίηση από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ)
 6. Tενικός έλεγχος: Με δεδομένη την εξαιρετική κατάσταση των μεταχειρισμένων οχημάτων μας (ατρακάριστα) παρέχουμε τη δυνατότητα τεχνικού ελέγχου σε οποιοδήποτε συνεργείο της επιλογής σας.
 7. Ελληνικής Αντιπροσωπείας: Όλα τα οχήματα του στόλου μας είναι προέρχοναι από Ελληνική αντιπροσωπεία.
 8. Eγγυήσεις: Στη Motorlease παρέχουμε εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας των μεταχειρισμένων οχημάτων μας, εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου (στα διμικά στοιχεία του οχήματος), εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και εγγύηση χιλιομέτρων.

Στη Μοtorlease μπορούμε εμείς να αναλάβουμε την αγορά του παλαιού σου οχήματος (ανταλλαγή οχημάτων χρονολογίας 2010 και έπειτα) και να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα από την πώληση, ως προκαταβολή για τη νέα σου αγορά. Έτσι σε απαλλάσσουμε από την εύρεση αγοραστή κι από την αναμονή της πώλησης. Εμείς φροντίζουμε ώστε το μόνο μέλημά σου να είναι το ποιο αυτοκίνητο θα οδηγήσεις.

Κάθε μεταχειρισμένο όχημα από τη Motorlease μπορεί να ελεγχθεί σε οποιοδήποτε συνεργείο ή μηχανικό της επιλογής σας.

To μεταχειρισμένο σας όχημα παραδίδεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά μας προγράμματα ισχύουν για όλα τα μεταχειρισμένα οχήματα της εταιρείας μας.

Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά μας προγράμματα ξεκινούν από 0% προκαταβολή μέσω τραπέζης  και δυνατότητα εξόφλησης έως 84 μήνες, δυνατότητα έκδοσης γραμματίων (χωρίς τράπεζα) έως 48 μήνες ή μίσθωσης αυτοκινήτου έως 48 μήνες και πάντοτε προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους πωλητές μας στο 2106798100.

Θα χρειαστούν μίας (1) εργάσιμης μέρας για την έγκριση της χρηματοδότησης.