ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πώληση μεταχειρισμένων

Στη Motorlease η πώληση μεταχειρισμένων είναι ειδικότητα.

Ανακάλυψε υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με πλήρες ιστορικό συντήρησης και εγγύηση χιλιομέτρων.

Μπροστινό μέρος (προφυλακτήρας) αυτοκινήτων, παραταγμένα σε σειρά μέσα σε ένα κλειτό γκαράζ.
Δες εδώ τα μεταχειρισμένα
αυτοκίνητα
Δες εδώ τα μεταχειρισμένα
αυτοκίνητα

Στη Motorlease έχουμε φροντίσει ώστε η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου να είναι για σένα…

…Χωρίς εκπλήξεις: γιατί τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που διαθέτουμε προέρχονται κυρίως από τον δικό μας στόλο. Τι σημαίνει αυτό για εμάς; Ότι γνωρίζουμε τα πάντα για αυτά. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Ότι ξέρεις τι οδηγείς, αφού εκτός από άριστα επιλεγμένα, τα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα είναι και άψογα συντηρημένα, από Έλληνες συνεργάτες που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια.

…Μία συμφέρουσα αγορά: για εμάς, σημασία έχει να σου προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ώστε να βρεις τον πλέον κατάλληλο για εσένα και το budget σου. Γραμμάτια; Δόσεις; Leasing; Εσύ επίλεξε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και έλα να βρούμε μαζί τον τρόπο που θα γίνει δικό σου.

…Μία μεγάλη ευκαιρία: μπορούμε εμείς να αναλάβουμε την αγορά του παλαιού σου οχήματος (ανταλλαγή) και να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα από την πώληση, ως προκαταβολή για τη νέα σου αγορά. Έτσι σε απαλλάσσουμε από την εύρεση αγοραστή κι από την αναμονή της πώλησης. Εμείς φροντίζουμε ώστε το μόνο μέλημά σου να είναι το ποιο αυτοκίνητο θα οδηγήσεις.

…Απόλυτα ασφαλής: αφού, πριν αγοράσεις το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα επιλέξεις από τις προτάσεις μας, μπορείς να το πας ο ίδιος για έλεγχο, σε συνεργείο της επιλογής σου.

Πριν φτάσουν στα δικά σου χέρια, τα μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα έχουν περάσει από τους δικούς μας αυστηρούς ελέγχους. Κι αυτό λέει πολλά για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Δες εδώ τα μεταχειρισμένα
αυτοκίνητα
Δες εδώ τα μεταχειρισμένα
αυτοκίνητα

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας
18112 και 210 8096100