ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Όταν μετράς 23 χρόνια εμπειρίας, αναμφισβήτητα έχεις να επιδείξεις την απόλυτη επαγγελματική προσέγγιση στον χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης. Το ίδιο το όνομά μας εκφράζει την άρρηκτη σχέση που χτίζουμε με κάθε όχημα και τη διαδικασία του leasing.

Αντρικά χέρια με κίνηση σαν να αεξηγούν σε συνομιλητές. Τραπέζι με laptop και σημειωματάριο.

Γνώρισέ μας

Η Motorlease αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο με λύσεις, προσφορές και προτάσεις για σένα που αγαπάς το αυτοκίνητο και ψάχνεις τον πιο συμφέροντα τρόπο να απολαύσεις κάθε διαδρομή.

Τι σου προσφέρουμε στη Motorlease:
• σφαιρική γνώση του αντικειμένου
• ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες
• άμεση επαφή, σε απλά ελληνικά, με καλύψεις χωρίς «ψιλά» γράμματα
• έναν αυτοκινητικό στόλο ικανό να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Τι θα ανακαλύψεις στη Motorlease:
• ελκυστικές, εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις για εταιρικούς στόλους και μεμονωμένα αυτοκίνητα
• τόσο ολοκληρωμένη, προσιτή και ευχάριστη χρονομίσθωση που δεν θα το πιστεύεις.

Ρώτησέ μας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σου.
Ρώτησέ μας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σου.

Γιατί με εμάς

  Το αναλαμβάνουμε προσωπικά. Το πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό μας, είναι έτοιμο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τη διαχείριση του εταιρικού σου στόλου.

 Μαζί μας κάθε δυνατή ευκαιρία αξιοποιείται προς όφελός σου. Προσφέρουμε ανταγωνιστικά προγράμματα καθώς φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι σε ό,τι αφορά τις ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι κατασκευάστριες εταιρείες σε δημοφιλή μοντέλα της αγοράς.

Διαθέτουμε προσιτές λύσεις για κάθε σου επιθυμία. Σου εξηγούμε με απόλυτη ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των προγράμματων χρονομίσθωσης και μαζί θα βρούμε τι ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και θα σχεδιάσουμε το πρόγραμμα που θα σε καλύψει πλήρως.

 Βρισκόμαστε σε όλη την Ελλάδα. Με ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών εξασφαλίζουμε την άρτια συντήρηση του αυτοκινήτου σου, πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.

 Ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περιμένει. Η οδική βοήθεια βρίσκεται σε επιφυλακή ώστε τίποτα να μην σταματά τη δουλειά σου. Επιπλέον, ένα αυτοκίνητο ίδιου τύπου με αυτό της χρονομίσθωσής σου θα είναι διαθέσιμο προς αντικατάσταση.

 Κάθε συναλλαγή μαζί μας είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Απλοποιούμε τις διαδικασίες προς όφελός σου.

Κοινωνική
ευθύνη

Η επιχειρηματική κοινωνική ευθύνη αποτελεί μια θεμελιακή, ηθική δέσμευση της Motorlease.

• Σεβόμαστε και τιμούμε την ιδέα πώς η επιχειρηματική δράση πρέπει να τυχγάνει σεβασμού όχι μόνο από την παραγωγή κέρδους, αλλά και για τη συνεισφορά της στις γενικότερες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ηθικές ευαισθησίες της εποχής μας.
• Συμμετέχουμε ενεργά στις κοινότητές μας και ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των εργαζομένων σε τοπικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
• Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε επιχειρηματικές πρακτικές που συνάδουν με την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εδραίωση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς, τους πελάτες μας και την εταιρία μας, η μέριμνα για το περιβάλλον, η αποδοτικότητα του εκσυγχρονισμένου στόλου και η ενδυνάμωση μιας κουλτούρας προοπτικών τόσο για τη Motorlease όσο και για την ολιστική προσέγγιση της αγοράς, αποτελούν κώδικα συμπεριφοράς για εμάς.

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας
18112 και 210 8096100