ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συν-Εργαζόμαστε Groupama Ασφαλιστική

Συν-Εργαζόμαστε για ενα μέλλον γεμάτο ασφάλεια με την Groupama Ασφαλιστική:

Σημαντική ανακοίνωση

 

Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια νέα και σημαντική συνεργασία που συνάψαμε στον τομέα των ασφαλειών αυτοκινήτων. Από το Σάββατο 15 Ιουνίου , η εταιρεία μας θα συνεργάζεται με την Grοupama Aσφαλιστική, μια από τις πλέον αναγνωρισμένες και αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο.

Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα προσδώσει Ταχύτητα στις υπηρεσίες μας και θα βελτιώσει την εμπειρία σας ως πελάτης μας.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε

την καλύτερη δυνατή προστασία για ΕΣΑΣ»

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Από το 2007, η εταιρεία είναι 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Με πάνω από 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €212,7 εκ. το 2023, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Πλέον η Μotorlease αποκτά περισσότερα σημεία και καινοτόμους τρόπους άμεσης εξυπηρέτησης. Για δήλωση βλάβης αλλά και οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ισχύουν οι παρακάτω τρόποι επικοινωνίας

2103295111 | aftersales@motorlease.gr  | Groupama Road Help app

Mobile εφαρμογή Groupama Road Help

Στην γκάμα των ψηφιακών εργαλείων της Groupama Ασφαλιστικής συγκαταλέγεται και η νέα mobile εφαρμογή Groupama Road Help η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Mondial Assistance.

Η εφαρμογή σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς

  1. Σας απαλάσσει από την ανάγκη κλήσης και την ενδεχόμενη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο της Φροντίδας Ατυχήματος.
  2. Kαταργεί την ανάγκη προσδιορισμού της τοποθεσίας σας, αφού αυτό πλέον γίνεται με αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω της εφαρμογής.
  3. Σας δίνει τη δυνατότητα live tracking του οχήματος της Οδικής Βοήθειας μέχρι την άφιξη του συνεργάτη μας στην τοποθεσία του περιστατικού.

Η εφαρμογή Groupama Road Help έρχεται για να απλοποιήσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία σας τη δύσκολη στιγμή ενός ατυχήματος ή βλάβης που είναι και το πιο σημαντικό σημείο επαφής μαζί μας.

 

Πώς χρησιμοποιείται το Groupama Road Help;

  1. Ανοίγοντας την εφαρμογή ο ασφαλισμένος, επιλέγει την κατηγορία του περιστατικού (ατύχημα, βλάβη).
  2. Στη συνέχεια συμπληρώνει τις πινακίδες του οχήματός του, τον αριθμό του κινητού του και το ονοματεπώνυμό του και επιβεβαιώνει την ακριβή τοποθεσία του μέσα από τον χάρτη της εφαρμογής.
  3. Άμεσα, ένας εξειδικευμένος συνάδελφος καλεί τον ασφαλισμένο και τον εξυπηρετεί χωρίς καθυστέρηση, καθώς η ακριβής τοποθεσία του οχήματος και η αιτία ακινητοποίησής του έχουν ήδη γνωστοποιηθεί.
  4. O ασφαλισμένος λαμβάνει στη συνέχεια ένα SMS με τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του συνεργάτη μας και το link για την παρακολούθηση (live tracking) του οχήματος Οδικής Βοήθειας.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με αφοσίωση

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας 2103295111