ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στην οικογένεια της Motorlease, τα προνόμια δε σταματούν ποτέ!

Βαλβίδα όπου αναγράφεται η λέξη ad blue.

Στην οικογένεια της Motorlease, τα προνόμια δε σταματούν ποτέ!

Νέα αποκλειστική συμφωνία της Motorlease για τους κατόχους αυτοκινήτων diesel που πλέον μπορούν να επωφεληθούν από τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς σε AdBlue.

Στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τους ρύπους των diesel στην Ευρώπη και κυρίως, των επιβλαβών οξειδίων του αζώτου (ΝΟx), οι κατασκυαστές έχουν οδηγηθεί στη λύση του AdBlue, ενός υδατικού διαλύματο που μειώνει δραστικά τα NOx των diesel.

To ΑdBlue είναι ένα υδατικό διάλυμα που αποτελείταθ από 32,5% ουρία υψηλής καθαριότητας και 67,5% απιονισμένο νερό (σύφωνα με το πρότυπο ΙSO 22241).
Χρησιμοποιείται σε βαρέα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία SCR και από το Σεπτέμβριο του 2014, σε ορισμένα πετρελαιοκίνητα επιβατικά οχήματα.

Για την καλύτερη συντήρηση του οχήματός σας, στο συνεργαζόμενο συνεργείο μας αναφέροντας ότι είστε πελάτης της Motorlease μπορείτε να το προμηθευτείτε με 1,10 το λίτρο ΜΟΝΟ.

Ταυτόχρονα, μια σημαντική είδηση για τους επαγγελματίες οδηγούς, είναι το γεγονός πως η Motorlease προσθέτει καινούργια επαγγελματικά οχήματα τύπου VAN στο στόλο της για χρήση «οχημάτων αντικατάστασης» και μόνο, για να μπορείτε να συνεχίζετ την εργασία σας με την ίδια ταχύτητα ακόμα και όταν θα χρειαστεί το αυτοκίνητό σας να μείνει στο συνεργείο.

Τέλος, διευρύνουμε διαρκώς τις συνεργασίες μας για να μπορούμε να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και εναλλακτικών. Για αυτό αποκτήσαμε συνεργασία και με τα ελαστικά Yokohama και όλα τα ελαστικά της οικογένειας της Yokohama. Έτσι, μειώνουμε το χρόνο αναμονής ελαστικών.

Στη Motorlease συνεχώς εξελίσσουμε τις συνεργασίες μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και μόνο.

Μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο.

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας 2103295111