ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι αλλαγές στο Leasing αυτοκινήτου: Από ηλεκτρικά οχήματα έως προσαρμοστικά συμβόλαια

Κόκκινο αυτοκίνητο πάνω σε 2 χέρια που μοιάζει σαν να το προσφέρουν σε κάποιον.

Οι αλλαγές στο Leasing αυτοκινήτου: Από ηλεκτρικά οχήματα έως προσαρμοστικά συμβόλαια

O χώρος του leasing έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινήτου και της βιώσιμης κινητικότητας. Η Motorlease, με την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο είναι μία από τις εταιρείες που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κυριότερες αλλαγές που έχουν συμβεί όσον αφορά το leasing αυτοκινήτου.

  1. Η εξέλιξη προς τα ηλεκτρικά οχήματα: Με την αυξανόμενη επικράτηση των περιβαλλοντικών προκλήσεων και των περιορισμών στις εκπομπές, το leasing έχει επικεντρωθεί περισσότερο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Motorlease, για παράδειγμα, έχει επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της, έχοντας συμπεριλάβει στο στόλο των ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων τις επιλογές ηλεκτρικών οχημάτων. Με τον τρόπο αυτό, βοηθά τους πελάτες της να μειώσουν τις εκπομπές και τα έξοδα μετακίνησής τους, συμβάλλοντας στον περιβαλλοντικό στόχο της μείωσης των εκπομπών CO H ένταξη ESG στρατηγικών εφαρμόζεται στη Motorlease, με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
  2. Ευελιξία στη διάρκεια των συμβολαίων: Παλιότερα, τα συμβόλαια leasing είχαν συγκεκριμένη διάρκεια, συνήθως τρία έως πέντε χρόνια. Ωστόσο, η Motorlease προσφέρει πλέον ευέλικτα συμβόλαια που επιτρέπουν στους πελάτες να επιλέξουν τη διάρκεια που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, από λίγους μήνες έως και αρκετά χρόνια. Έτσι, απολαμβάνεις τις υπηρεσίες leasing για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς!
  3. Ψηφιακή καινοτομία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση: Η τεχνολογία έχει εισβάλει στον χώρο του leasing, καθιστώντας τις διαδικασίες πιο άμεσες και απλές. Η Motorlease έχει επενδύσει σε ψηφιακές πλατφόρμες που επιτρέπουν στους πελάτες της να διαλέγουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν online και να προχωρούν σε ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος προκειμένου να αποκτήσουν το όχημα που τους ενδιαφέρει. Επιπλέον, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι εξίσου σημαντική καθώς υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης όπως το service, η έκδοση πράσινης κάρτας κ.ά.
    Στη Μοtorlease θα βρεις πάντα διαθέσιμο έναν ειδικό για το ζήτημα που σε απασχολεί προκειμένου να βρείτε από κοινού την κατάλληλη λύση για το αυτοκίνητό σας, προσφέροντάς σας άμεση καθοδήγηση και περισσότερη ευελιξία.
  4. Υπηρεσίες φροντίδας οχημάτων: Η Motorlease παρέχει εκτενείς υπηρεσίες φροντίδας οχημάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τη συντήρηση, την αλλαγή ελαστικών, τον καθαρισμό, και άλλες υπηρεσίες που βοηθούν στην διατήρηση, την καλή λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματος
  5. Μotorlease-Προσαρμοστικά συμβόλαια: Η παροχή προσαρμοστικών συμβολαίων επιτρέπει στους πελάτες να αλλάξουν το είδος του οχήματος ή τον αριθμό των οχημάτων κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, ανάλογα με τις ανάγκες τους
  6. Yπηρεσίες pickup and delivery: Η Μοtorlease καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών της για όσους απολαμβάνουν τα προνόμια της χρονομίσθωσης. Φροντίζουμε για την άμεση παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής του στο συνεργείο. Η ομάδα της Μotorlease παραλαμβάνει από το χώρο σας το όχημά σας, το παραδίδει στο συνεργείο και μόλις ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος σας το επιστρέφουμε ξανά στο χώρο σας. Διαχειριζόμαστε εξ ολοκλήρου όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε εξασφαλίζουμε για εσάς ότι χρειάζεται προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα!

Συνοψίζοντας, το leasing αυτοκινήτων έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες του στις εξελίξεις της τεχνολογίας και τις ανάγκες των πελατών. Η Motorlease, ως πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα, συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα αυτοκίνητά τους και να προσαρμοστούν στις αλλαγές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μπες κι εσύ στη λίστα των πελατών της Μotorlease και απόλαυσε προνομιακές τιμές ενοικίασης οχημάτων κατά τις περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι) που οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων γίνεται ασύμφορη.

Μπες στο www.motorlease.gr και βρες το ιδανικό αυτοκίνητο για εσένα ή την επιχείρησή σου!

Λ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό
210 6897100-2

 

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας
18112 και 210 8096100