ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Μια έξυπνη επιλογή!

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Μια έξυπνη επιλογή!

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πλέον μια έξυπνη και οικονομική επιλογή για όλους.
Η απότομη αύξηση των τιμών στην αγορά των νέων αυτοκινήτων καθιστά τα μεταχειρισμένα οχήματα μια ελκυστική ευκαιρία για όσους αναζητούν αξιόπιστη μεταφορά σε προσιτή τιμή.

Ταυτόχρονα, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου μας δίνει την ευκαιρία, με τα ίδια χρήματα, να οδηγούμε ένα ανώτερο (κατηγορία, εξοπλισμό) αυτοκίνητο σε σχέση  από αυτό που θα αγοράζαμε καινούργιο.

Είτε πρόκειται για ένα μεσαίο αυτοκίνητο, ένα επαγγελματικό Van ή ένα πολυτελές μεγάλου κυβισμού όχημα, είναι προτιμότερο να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες αγοράς ενός καλοδιατηρημένου μεταχειρισμένου οχήματος πριν προβείτε στην αγορά ενός καινούργιου. Εκτός από τα διάφορα μοντέλα, τις μάρκες και τα έτη που χρειάζεται να γνωρίζει κανείς, είναι απαραίτητο κάθε αγοραστής να ελέγχει τη συντήρηση του οχήματος, το ιστορικό ατυχημάτων καθώς και την γνησιότητα των πραγματικών χιλιομέτρων, προτού αγοράσει ένα μεταχειρισμένο όχημα. Καθώς λοιπόν, η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει πολλά σημεία που χρειάζεται κανείς να προσέξει, είναι αναγκαίο η αγορά του να γίνεται από κάποιον που γνωρίζει και εμπιστεύεται!

Στη Motorlease η πώληση μεταχειρισμένων είναι ειδικότητα. Διαχρονικά φροντίζουμε ώστε η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου να είναι για εσάς η ασφαλέστερη επιλογή, χωρίς εκπλήξεις και με μεγάλη ευελιξία προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Η  Μοtorlease, είναι μια εταιρεία leasing, με εμπειρία ετών στο ιστορικό της, γεγονός που προσφέρει το πλεονέκτημα της πώλησης αυτοκινήτων από 1 μόνο ιδιοκτήτη. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρέχοντάς σας μια ευρεία γκάμα επιλογών. Τα μεταχειρισμένα οχήματα του στόλου μας είναι:

  • Από 1ο χέρι «σαν καινούργια»
  • Από Ελληνική αντιπροσωπεία
  • Με πλήρες ιστορικό service
  • Mε εγγύηση χιλιομέτρων
  • Με δυνατότητα δανειοδότησης με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. γραμμάτια, δόσεις, μετρητά, δάνειο τραπέζης, προκαταβολή κ.λπ.)
  • Φυλασσόμενα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την προστασία τους από φυσικές φθορές-ζημιές
  • Χωρίς κρατικές επιβαρύνσεις

Κανείς δε θα ήθελε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο όχημα χωρίς εγγύηση ποιότητας και ελέγχου. Στη Motorlease θα έχετε άμεση επικοινωνία και τεχνική υποστήριξη για το όχημά σας και με οικονομικό πρόγραμμα «στα μέτρα σας».

Αν δε γνωρίζετε την αγορά των μεταχειρισμένων τότε αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν στο όχημα που σας ταιριάζει! Εμπιστευτείτε τη Μotorlease και αποκτήστε το αυτοκίνητο που πάντα θέλατε! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας, παραμένοντας παράλληλα εντός του προϋπολογισμού σας.

Λ. Κηφισίας 340, 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ. 210 68 97 100210 68 97 102
info@motorlease.gr

Τηλέφωνο Οδικής βοήθειας
18112 και 210 8096100